Név
Szabó Margit
Felhasználói név
Margó
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2020. 11. 17. 23:18
Utoljára belépett
2020. 11. 24. 21:56
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
3 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Hentes tokány
recept megtekintése

Hentes tokány

közepes
0

1. A húst a rostjaira merőlegesen kisujjnyi vastagon fölszeleteljük, majd ugyanilyen szélességben csíkokra vágjuk. 2. A szalonnát csíkokra metéljük, ..

Gombával töltött mini zellergumók
recept megtekintése

Gombával töltött mini zellergumók

közepes
0

1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. 2. Mossuk meg a zellergumókat és szárítsuk le róluk a vizet egy konyhai papírtörlővel. Vágjuk le mindegyiknek a t..

Pusztapecsenye (mátrai borzaska)
recept megtekintése

Pusztapecsenye (mátrai borzaska)

közepes
0

1. A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd a lisztben meghempergetve félretesszük. 2. A bundázáshoz a tojásokat felverjük, megsózzuk, a fölap..

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.