Név
Kalászdi Krisztina
Felhasználói név
Kriszti
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2021. 04. 30. 06:09
Utoljára belépett
2021. 05. 04. 17:22
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
5 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Lángos
recept megtekintése

Lángos

könnyű
0

1. A hozzávalókat összegyúrjuk. 2. Két órára a hűtőbe tesszük kelni, majd kiszaggatjuk és bő zsírban vagy olajban kisütjük. 3. Tálalhatjuk fokhagymá..

Tejszínes, gombás karajszelet
recept megtekintése

Tejszínes, gombás karajszelet

könnyű
0

1. A felszeletelt húsokat megsózzuk és borsozzuk. 2. Az előmelegített zsiradékban aranybarnára sütjük úgy, hogy előtte a hús mindkét oldalát lisztbe m..

Gyümölcskenyér
recept megtekintése

Gyümölcskenyér

könnyű
2

1. Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük. A mézet és a szódabikarbónával összekevert lisztet beledolgozzuk. Csipetnyi sóval, a fahéjjal és a ..

Sajtkrémleves bacon-chipssel
recept megtekintése

Sajtkrémleves bacon-chipssel

könnyű
7

1. A vajat megolvasztottam, a lisztet megpirítottam benne. 2. Felöntöttem a hideg tejjel, közben csomómentesre kevertem. 3. Amikor a tej felfőtt, fű..

Jókai bableves révkomáromi módra
recept megtekintése

Jókai bableves révkomáromi módra

közepes
0

1. A babot átválogatjuk, megmossuk, majd egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk. A csülköt is hideg vízbe áztatjuk, hogy véletlenül se legyen túl sós. 2...

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.