Név
Hargitai György mesterszakács
Felhasználói név
Hargitai György
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2013. 02. 08. 09:02
Utoljára belépett
2013. 02. 18. 08:37
Mesterszakács
igen
A hét Séfje
-
Feltöltött receptek
1598 db
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
-
Havas fenyők
Recept megtekintése

Havas fenyők

könnyű
0

1. A tésztához a lisztet a porcukorral összeforgatjuk, majd a vajjal (margarinnal) elmorzsoljuk. A tojássárgáját hozzáadjuk, és addig gyúrjuk, míg tés..

Dagadt paprika
Recept megtekintése

Dagadt paprika

közepes
22

1. A paprikát kicsumázzuk, vastag erét kivágjuk (benne is hagyhatjuk, ez opcionális), majd a csöveket megmossuk. A darált húst a főtt rizzsel és a toj..

Rakott káposzta
Recept megtekintése

Rakott káposzta

közepes
0

1. A rizst átválogatjuk, megmossuk majd a forrásban lévő vízbe szórjuk. Kissé megsózzuk, és lefödve, kis lángon addig pároljuk, míg a leve el nem fő. ..

Gesztenyés krémes
Recept megtekintése

Gesztenyés krémes

könnyű
0

1. A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten fölengedjük, majd nyomóval vagy szitán áttörjük. Ezután a kekszmorzsával, a vajjal, a rummal és a tejjel egyn..

Egészben sült csirke
Recept megtekintése

Egészben sült csirke

könnyű
0

1. A csirkét kívül-belül megsózzuk, megborsozzuk, hasüregét majoránnával fűszerezzük. 2. Az olajjal (zsírral) kívül-belül megkenjük. A szárnyas mellé..

Gesztenyeszív - gesztenyegolyók
Recept megtekintése

Gesztenyeszív - gesztenyegolyók

könnyű
0

1. A szobahőmérsékleten fölengedett gesztenyemasszát a rummal összegyúrjuk, nyolc részre osztjuk és egyenként ellapítva szív alakúra formáljuk, majd h..

Fűszeres bakonyi betyárgulyás
Recept megtekintése

Fűszeres bakonyi betyárgulyás

közepes
0

1. A szalonnát kis kockákra vagy csíkokra vágjuk, majd a zsírt hozzáadva egy lábasban vagy bográcsban kisütjük. Szűrőlapáttal kiemeljük, tálalásig fél..

Paradicsomos kukoricaleves
Recept megtekintése

Paradicsomos kukoricaleves

könnyű
0

1. A szalonnát félcentis kockákra vagy vékony csíkokra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát és a zeller zöldjét finomra, a répát meg a szárz..

Lekváros derelye
Recept megtekintése

Lekváros derelye

közepes
0

1. A burgonyát kefével dörzsölgetve alaposan megmossuk, majd héjában, enyhén sózott vízben megfőzzük. Leszűrjük és azon forrón meghámozzuk. Ehhez egy ..

Bodzaszörp
Recept megtekintése

Bodzaszörp

könnyű
0

1. A bodzavirágot lehetőleg reggel, az első harmat után, rövid kocsánnyal szedjük le. Szellős, de nem napos helyen néhány napig szárítjuk. Akkor jó, h..

Mézeskalács - hagyományos
Recept megtekintése

Mézeskalács - hagyományos

nehéz
0

1. Az első változathoz a mézet egy lábasba tesszük, a lekvárral együtt fölolvasztjuk, majd a tűzről lehúzva a cukrot és a margarint is hozzáadjuk. Néh..

Fóliás, rácos harcsa
Recept megtekintése

Fóliás, rácos harcsa

könnyű
0

1. A halat kissé lapjában 4, nem túl vastag szeletre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Négy nagyobb alufólia lapot kiterítünk, olajjal megkenjük, a sze..

Magyaróvári sertésborda
Recept megtekintése

Magyaróvári sertésborda

könnyű
0

1. A hússzeleteket enyhén kiverjük, és a széleiket bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, majd az olajban mi..

Vidám karajszeletek
Recept megtekintése

Vidám karajszeletek

közepes
0

1. Ennél a fogásnál az előkészületeknek különösen fontos szerepe van: nagyon oda kell figyelni a hús töltésére, mert egy egybensült karajról van szó, ..

Sajtos gofri
Recept megtekintése

Sajtos gofri

könnyű
0

1. A puha (szobahőmérsékletű) vajat (margarint) a tojással kikeverjük. A lisztet a reszelt sajttal, a sóval és a sütőporral összeforgatjuk, az előzőek..

Nincsenek kedvencei.

Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.