Boris László
Boris László mesterszakács
Bemutatkozás:
1968-ban születtem Budapesten. 1988-óta a külügyminisztérium alkalmazásában dolgozom,mint nagyköveti szakács. Ami a munkámat illeti ,azt úgy is hívhatnánk,hogy szakács diplomata,hiszen az országomat képviselem és mutatom be a világnak . Éveket dolgoztam Madridban,Athénban,és most kezdem a 12.évemet Strasbourgban Franciaországban. Szeretem amit csinálok és úgy érzem szeretik amit csinálok. Próbálom a különböző országok gasztronómiai stílusait ,hagyományait átvenni és a magam formájára alakítani ,könyvekből soha nem dolgoztam, igyekszem mindig a változatosságra törekedni és a maximumot adni.
-Boris László mesterszakács
- Név
- Boris László mesterszakács
- Felhasználói név
- Boris László
- Weboldal
- -
- Regisztráció időpontja
- 2013. 02. 01. 20:09
- Utoljára belépett
- 2013. 03. 15. 15:28
- Mesterszakács
- igen
- A hét Séfje
- -
- Feltöltött receptek
- 1 db
- Feltöltött cikkek
- -
- Hozzászólások
- -
- Kedvenc recepjei
- -


Báránycsíkok mentás zöldborsóval
1. A bárányhúst kisujjnyi vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A citromot jól megmossuk, sárga héját lereszeljük, majd a h..
Nincsenek kedvencei.
Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.
Nincsenek hozzászólásai.
Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.
Nincsenek cikkei.
Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.