Név
Nagy Barbara
Felhasználói név
Babita34
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2019. 01. 04. 12:28
Utoljára belépett
2019. 01. 25. 12:19
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
3 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Sertésraguleves
recept megtekintése

Sertésraguleves

közepes
0

1. A húst feldaraboltam, kevés étolajon az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát megpároltam. 2. Rátettem a húst, borsot, húsleveskockát, ételízesít..

Babos sertés csorba
recept megtekintése

Babos sertés csorba

könnyű
2

1. A sertéskarajt megmossuk, leszárítjuk és 2x2 centis kockákra daraboljuk. A vöröshagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A meghámozott sárgarépát, fehér..

Magyaros karfiolleves
recept megtekintése

Magyaros karfiolleves

könnyű
1

1. Az összes zöldséget megtisztítjuk. A hagymát finomra vágjuk, a karfiolt közepes rózsáira (nagyjából diónyi darabokra) szedjük. A kétféle répát vast..

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.