Zserbó golyó

Elkészítés módja
1. Mignon papírt készítünk, mert ebben kínáljuk a desszertgolyókat.
2. Turmixoljuk össze a sárgabarackot.
3. Dolgozzuk össze a darált diót a masszával és a konyakkal.
4. Adjuk hozzá a piskótamorzsát, kekszet, kakaót, vaníliás cukrot és lekvárt, hogy golyókat formázhassunk belőle.
5. A tortabevonót gőz felett megolvasztjuk, kevés olajat is keverjünk bele és fogpiszkáló segítségével mártogassuk bele egyenként a golyókat.
6. Csurgassuk le jól, tegyük zsírpapírra megkötésig és a tetejét díszítsük a szép zöld pisztáciadarabkákkal. 16 db lett belőle.
Nagyon guszta! gratulálok ! :)
Nagyon gusztusosak és valószínű, hogy finomak is.:))
Nagyon kívánatos! Szépen egyesével tüntetném el! :)
Örülök,köszi!
Nagyon szeretjük! Jó a recept nagyon!