Zöldséges-sonkás, sült tészta

Elkészítés módja
1. A tésztát sütőben arany barnára pirítjuk majd sós vízben kifőzzük, leöblítjük.
2. A zöldségeket és a sonkát csíkokra, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
3. A sonkacsíkokat wokban, vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk először a sárgarépát majd a paprikát, póréhagymát, végül a cukkinit és a paradicsomot.
4. Befűszerezzük és pár percig együtt pirítjuk.
5. Ráöntjük a szójaszószt, 3-4 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről.
6. Úgy jó, ha a zöldségek roppanósak maradnak.
7. Rátesszük a kifőzött tésztát és összekeverjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Jó kis recept! Mentem is.