Zöldséges pulykaragu sajtkrokettel

Elkészítés módja
1. A franciasaláta zöldségeket enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és félretesszük.
2. A pulykacombot apróra, a hagymát karikára vágjuk és olajon megdinszteljük.
3. Hozzáadjuk a pulykacombot és kb. 5 percig pirítjuk.
4. Felöntjük vízzel, fűszerezzük a pirospaprika kivételével és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.
5. Amikor megfőlt a hús, rászórjuk a pirospaprikát és hozzáadjuk az előzőleg megfőzött zöldségeket.
6. Pár perc alatt összefőzzük.
7. A sajtkroketthez a sajtot lereszeljük és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük.
8. Forró olajban kisütjük és a húsos raguval kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.