Zöldbabos csirkeragu

Zöldbabos csirkeragu recept
Hozzávalók
•  1/2 kg csirkemell
•  30 dkg vágott zöldbab
•  1 fej vörös hagyma
•  3 gerezd fokhagyma
•  1 mokkáskanál őrölt bors
• 
•  2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés módja

1. A vöröshagymát apróra vágjuk, az olívaolajon üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a kockákra vágott csirkemellet.

2. Addig pirítjuk a hagymán a húst állandó keverés mellett, míg kissé arany színe nem lesz.

3. Ezután 1,2 dl vizet öntünk rá és hozzáadjuk a zöldbabot, sót, borsot és készre sütjük.

4. Az elpárolgott vizet pótoljuk és a végén 1,2 teáskanál liszttel megszórjuk, hogy jó szaftos legyen, majd összeforraljuk.

5. Hasábburgonyával tálaljuk.

Finom, könnyű, gyors, szezonális menü a friss zöldbabbal.

A leírásban szereplő Zöldbabos csirkeragu recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (csirkeragu) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Zöldbabos csirkeragu recept - 1 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #6972 2013. 08. 03. 22:28 Válasz

    Nagyon finom lehet, bár én a sárga színű babot szeretem. Kedvencekhez megy.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkemell recept
Még több csirkemell recept

Zöldbabos csirkeragu recept - 1 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #6972 2013. 08. 03. 22:28 Válasz

    Nagyon finom lehet, bár én a sárga színű babot szeretem. Kedvencekhez megy.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.