Velencei mártás (meleg)

Velencei mártás  (meleg) recept
Hozzávalók
•  5 dkg vaj
•  2 evőkanál finomliszt
•  5 dl hús- vagy csontleves (erőleves- tyúkhúsleves- vagy marhahúsleves-kockából is készülhet)
•  vagy 1 csapott kiskanál ételízesítő por

Elkészítés módja

Alapja a supréme mártás, amit az alaprecept szerint elkészítünk, majd egy kevés fehérborral ízesítjük, végül pedig annyi parajpürét (fagyasztott is lehet) keverünk bele, hogy szép világoszöld színe legyen. Világos húsú halakhoz és tojásételekhez illik leginkább.

A leírásban szereplő Velencei mártás (meleg) recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.