Vaníliakrémes, diós-habos szelet
Elkészítés módja
1. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá felverem és hozzákeverem a darált diót, a lisztes sütőport, a citrom reszelt héját és egy 24x22 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és 180 fokon megsütöm.
2. A krémhez a tojássárgáját a pudinggal kikeverem és a szokásos eljárással felfőzöm.
3. A margarinból és porcukorból krémet keverek.
4. Amikor a pudingos krém kihűlt, a kettőt összekeverem és a kihűt tésztára simítom.
5. A tejszínhabot a porcukorral és fixálóval habbá verem és a krém tetejére teszem.
6. Olvasztott csokoládéval díszítem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.