Vadas marha spagettivel

Elkészítés módja
1. 24 órára bepácoljuk a húst a leírtakkal és másnap feltesszük a tűzre csontlével főzni egészben.
2. Hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket, amit kell felaprítunk.
3. A húst kb. 2 órát főzzük, illetve pároljuk, lassan.
4. Ha megpuhult a babért kidobjuk.
5. A húst kivesszük a lábasból és letakarva félretesszük.
6. A zöldséges húslevest turmixoljuk.
7. Másik edényben barna cukrot kevés olajon világosra karamellizálunkn és erre öntjük a mártást.
8. Simára keverjük el, hogy szétolvadjon a cukor, és ízesítjük citromlével, majd a tejfölt elkeverjük 2 -3 evőkanál étkezési keményítővel és besűrítjük vele a vadas mártásunkat.
9. A húst vékonyan felszeleteljük és sós vízben főtt spagettivel tálaljuk, merjük rá a mártást.
Jó étvágyat.
A vadas az egyik nagy kedvenc..nem is tudtam, hogy a húst be kell előtte pácolni...
Köszönöm az észrevételt,de nem értem,mert én sorba írtam.
Editke ! Valószínű, hogy Őn már akkor látta amikor az admin már kijavította. Mert előtte egy sorban volt folyamatosan írva. Üdvözlettel ! dugódani
Az admin közben kijavította!! Van úgy, hogy törlik a rosszul feltöltött receptet, már Én is jártam így, de legtöbbször kijavítja.
Jó recept,soronként van beírva.
Nincs mit javítani rajta.
Gusztusos,szépen tálalt étel.
Gratulálok:Edit.
Nem tudom mit javítsak,mert soronként van,nem értem.
Itt is javítani kellene a hozzávalókat soronként, mert el fog veszni a jó kis recept !