Túrós zserbó

Elkészítés módja
1. A kakaós lap hozzávalóit összegyúrjuk, ketté vesszük,(hűtőbe 1 órát hűtsük) A sárga lap hozzávalóit összegyúrjuk.
2. Közepes nagyságú tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
3. A sárga lapot kinyújtjuk, belehelyezzük a tepsibe, megkenjük a fele baracklekvárral, megszórjuk a darált dió felével, rátesszük a hűtőből kivett, kinyújtott egyik barna lapot, megkenjük a baracklekvár másik felével és megszórjuk a maradék dióval.
4. A túrótöltelék hozzávalóit összedolgozzuk, majd a dióra fektetjük, végül befedjük a másik barna lappal. 35-40 percig sütjük és amikor kihűlt csokival bevonjuk.
Manócska próbáld ki nagyon finom:)
Nagyon jól néz ki:) El is mentem.
Köszönöm,hogy szólt javítom,tojás nem kell bele,csak 1-1,5 evőkanál tejföl!
Szerintem valami nem egészen jó a receptben, mert a sárga tésztából hiányzik az összefogó anyag. Én 1 tojást tettem bele és kevés tejfölt. Így tökéletes lett.
Köszi szépen Zsuzsa,és a lényeg nagyon finom,mert másnapra megpuhul:)
Én is készítettem már túrós zserbót,de én másképpen is csináltam.A tiéd is nagyon tetszik,szépek a fotók!