Túrós csörögefánk

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrom és kinyújtom a forgácsfánknak megfelelő vastagságúra.
2. A töltelék hozzávalóit összedolgozom.
3. A tészta egyik felébe, ahogy a derelyét készítem ugyanúgy rakom a túró, vagy sárgabaracklekvár halmokat.
4. Amikor ez kész, a tészta másik felét ráfordítom és a tenyerem élével lenyomkodom kőrbe, mint a derelyét és derelyeszaggatóval kiszaggatom.
5. Olajat forrósítok és a túrós és lekváros fánkokat kisütöm.
6. Még melegen megszórom porcukorral.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.