Toszkán csirkeragu
Elkészítés módja
1. A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk a feldarabolt mellfilével.
2. A paradicsomokat félbe vágjuk és félre tesszük.
3. A fokhagymát is a húshoz adjuk, ha már átpirult. Paprikával fűszerezzük. Sózzuk,borsozzuk, majd a gombát is hozzáadjuk.
4. 5 percig kevergetve pároljuk, majd a paradicsompürét, a citromlevet, az oregánót belekeverjük, vagy a fűszerkeverékkel ízesítjük.
5. 10 percig főzzük majd 2,5 dl vizet a tejszínnel és a keményítővel összekeverünk és a raguba vegyítünk.
6. Tovább melegítjük és 3 percig forraljuk még.
7. Végül hozzáadjuk a félbevágott koktélparadicsomokat. Ha szükséges, akkor még utánasózunk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.