Töltött csirkecomb krokettel

Elkészítés módja
1. A combokat megmosom és sózom borsozom.
2. Elkészítem a tölteléket.
3. A száraz kenyeret beáztatom, a petrezselymet apróra összevágom.
4. A megdagadt kenyeret kinyomkodom, kicsit sózom, hozzáadom a tojást, a vágott petrezselymet, zsírt és összeállítom a tölteléket.
5. A csirkecombok bőrét egyik felénél fellazítom és a tölteléket belehelyezem.
6. A hús tetejére is teszek a töltelékből.
7. Egy kerámiasütőbe teszem és szép pirosra megsütöm.
8. Krokettet készítek köretnek hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.