Tejszínes, gombás spárgatök tésztával

Elkészítés módja
1. A tököt meghámozom, magjait eltávolítom és apró kockákra vágom.
2. A gombát felkockázom és a spárgatökkel összekeverem.
3. A vajat egy edényben felolvasztom, rádobom a felaprított vöröshagymát, majd amikor üvegesre dinsztelődött, hozzáadom a feldarabolt zöldségeket és megszórom pirospaprikával. Lefedem és takaréklángon elkezdem főzni. Amint megpuhultak a zöldségek hozzáadom a paradicsomot és a paprikát. Enyhén megsózom, majd felöntöm tejszínnel és felforralom.
4. Teljes kiőrlésű tésztával körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.