Tejszínes-csokikrémes piskóta

Elkészítés módja
1. A tojásokból a szokásos módon piskótát sütünk.
2. Közben a tejben megfőzzük a pudingport és kihűtjük.
3. A tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval.
4. A felvert hab háromnegyedét hozzákeverjük a kihűlt pudinghoz, majd egyenletesen a piskóta tetejére kenjük.
5. A maradék tejszínt is rásimítjuk és kevés kakaóporral, vagy reszelt csokival, de akár csokoládédarával díszítjük.
6. Tálalásig hűtőben tároljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.