Tejszínes csirkecsíkok penne tésztával

Elkészítés módja
1. A vöröshagymát és fokhagymát finomra vágjuk.
2. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk.
3. Az olívaolajat egy nagy teflon serpenyőben felhevítjük, a finomra vágott vöröshagymát halvány sárgára sütjük, majd rátesszük a csirkemellcsíkokat.
4. Fehéredésig kevergetjük, ízesítjük, fokhagymával, sóval, borssal, ételízesítővel.
5. Készre sütjük, majd a főzőtejszínt ráöntjük, és összeforraljuk.
6. A penne tésztát forró, lobogó sós vízben kifőzzük, vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük, majd 1-2 evőkanál olajat teszünk rá és összekeverjük.
7. Tálaláskor a a tejszínes csirkecsíkokat a tészta tetejére halmozzuk.
Nagyon gyorsan elkészíthető, finom étel.
Szeretem:))