Tárkonyos sertésraguleves

Elkészítés módja
1. A hagymát felaprítom, olajon megpárolom egy fazékban.
2. A zöldségeket felkarikázom, és a hagymára dobom, kevergetem és közben sózom, borsozom, majd a kockára vágott húst is hozzáadom.
3. Kevergetem amíg a hús színe megváltozik, és akkor adom hozzá a szeletelt gombát, és borsót.
4. Ezután felöntöm vízzel és felforralom.
5. A húsleveskockát belemorzsolom, majd a friss tárkonyt, majoránnát, és babért is.
6. Lassú tűzön addig főzöm, míg a hús puha nem lesz.
7. A tejfölt, tejszínt, mustárt, citromlevet, lisztet összekeverem és behabarom a levest vele úgy, hogy a főzőléből kiveszek és a tejfölös keverékhez adom.
8. Csomómentesre kikeverem egy habverővel, és a leveshez adom apránként, folyamatos kevergetés mellett.
9. Összeforralom a levest a habarással és azon mód, forrón tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.