Tarhonyás hús

Elkészítés módja
1. A hagymát kockákra szelem és az olajban üvegesre párolom.
2. A húst felkockázom.
3. Amikor a hagyma már üveges, akkor hozzáadom a pirospaprikát és a felkockázott húst, majd sózom, borsozom és felöntöm vízzel, letakarom és addig főzöm, amíg a hús meg nem puhul.
4. Egy kis fej vöröshagymát lereszelek, majd két evőkanál olajon üvegesre párolom és hozzáadom a tarhonyatésztát.
5. Sózom és kicsit halvány barnára pirítom, majd felengedem kb. 3 dl vízzel letakarom fedővel és sütőben készre készítem.
6. Amikor a tarhonya megpuhult és a pörkölt is készen van összekeverem őket, majd apróra vágott savanyú uborkát és kalifornia paprikát teszek bele.
Finom egytálétel.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.