Tarhonyafőzelék gazdagon
Elkészítés módja
1. A megtisztított apróra, vágott hagymát az olajban üvegesre pároljuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd felengedjük 1 l vízzel. Ha felforrt a víz, belekeverjük a tarhonyát, a kockára vágott krumplit és a kicsumázott paprikákat.
2. Megsózzuk, 1 evőkanál ételízesítőt is tehetünk bele, majd kis lángon fél óra alatt puhára főzzük. A vizet szükség szerint pótoljuk.
3. Ízlés szerinti feltéttel tálaljuk, de a feltét el is maradhat.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.