Szivárvány szelet
Elkészítés módja
1. 3x2 tojásos piskótát sütök - sárga, csokis és puncsos (a puncsosba egy puncsos pudingot is teszek).
2. A margarint a porcukorral krémmé keverem és kettéveszem.
3. A pudingokat külön-külön felfőzöm a tejjel.
4. A tejet is kétfelé osztom.
5. Amikor a pudingok kihűltek, a margarinos krémmel kikeverem őket.
6. A vaníliáshoz adom a mogyorós aromát.
7. Alulra teszem a csokis lapot, erre jön a puncsos krém.
8. Majd a sárga lap, erre kerül a mogyorós krém és végül a puncsos lap.
9. A puncsos lap tetejére pedig a felvert tojáshab kerül - a fehérjét a cukorral és citrommal gőz felett felverem.
Nagyon szép és vidám süti:)
Köszönöm szépen Mesyke.
Nagyon szép gratulálok:)