Szibériai krémes

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrom és két egyenlő részre osztom.
2. Egyik felébe kakaóport gyúrok.
3. A sárga tésztából három lapot nyújtok, majd a lapok tetejét lekenem lekvárral, megszórom vagdalt dióval és a csokis tésztából egyharmad részt a tetejére reszelek.
4. Ha puha lenne a tészta, akkor egy kis lisztet teszek hozzá, hogy könnyebb legyen a reszelés.
5. Az így elkészült három lapot 180 fokon megsütöm.
6. Amikor kisültek és hűltek, összetöltöm a lapokat a következő krémmel: A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm.
7. A tejszínt kemény habbá verem és összekeverem a kihűlt pudingos krémmel.
8. A tésztákat úgy töltöm össze, hogy a csokis lapra kenem rá a krémet, erre jön a második lap, majd ismét krém és végül a harmadik lap.
9. Hűtőbe teszem egy-két órára, majd szeletelem és porcukrozom a tetejét.
Nagyon jól néz ki :)
Fincsike:)