Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

Elkészítés módja
1. A szárnyakhoz: A szárnyakat megmossuk, megtöröljük, és a két kézre fogva megtekerjük.
2. Így látjuk, hogy a csontok hol illeszkednek, ott átvágjuk egy jó nagy késsel, hogy legyen egy szárnyvégünk és egy tövünk.
3. Egy nagyobb tálba öntjük a sót és a sütőport, elkeverjük őket.
4. A jól áttörölt csirkeszárnyakat jól beborítjuk vele mindenhol.
5. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben előbb az egyik, majd a másik oldalukat is 20 percig sütjük.
6. Ha kész, még forrón beleforgatjuk a mázba, és megszórjuk egy kis extra, maradék újhagymával.
7. Már tálaljuk is!
8. A mázhoz: Az újhagymát megmossuk, megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk.
9. Az összes hozzávalót jól elkeverjük.
Szezámos ázsiai csirkeszárnyak recepthez fűződő történet, jótanács
Amolyan mű, ahogy az amerikaiak az ázsiait elképzelik típusú roppanós csirkeszárnyak. De ettől még bitang jók!
Ha már feltöltöttem ezt a receptet, akkor megyek gyorsan meg is sütöm.. ;)