Sült csirkecombok édesburgonyával

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat tisztítás után sózom borsozom.
2. Fűszerkeverékkel és az olajos pirospaprikával mindkét oldalukat bedörzsölöm és egy sütőedénybe teszem.
3. Az édes burgonyát és az almát meghámozom.
4. A húsokat lefedve 200 fokon sütöm.
5. Amikor a hús megpuhult, eltávolítom a fóliát, a vékonyra szelt burgonyát és almát hozzáadom és készre sütöm.
6. Míg a combok sülnek a hasábra szeletelt burgonyát olajban kisütöm és a combokat körítve, együtt tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.