Süllőszeletek, majonézes burgonyasalátával

Elkészítés módja
1. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk.
2. Legalább 1 órát állni hagyjuk.
3. Paprikát a liszttel összekeverjük, a halszeleteket beleforgatjuk és olajon szép aranybarnára kisütjük.
4. A burgonyát héjában megfőzzük, felkarikázzuk.
5. Elkészítjük az öntetet. A vöröshagymát, lila hagymát vékony karikákra felszeljük.
6. A fokhagymát felaprítjuk.
7. A tejfölt összekeverjük egy tálkában a majonézzel, a mustárral, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a citromlevet, a fokhagymát, a sajtdarabkákat, feldarabolt csemegeuborkát is.
8. A burgonyára ráöntjük a majonézes öntetez és berakjuk a hűtőbe, közben gyengén átkeverjük.
9. Pár órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
Köszi szépen Manócska.
Kedves vagy!
Szívesen megkínálnálak.
Még mindig a süllő a kedvencem, Nagyon gusztusos és étvágygerjesztő. Jöhet fénypostával ez a tányér. Gratulálok:))