Süllő fehér borral és zöld spárgával

Süllő fehér borral és zöld spárgával recept
Hozzávalók
•  1 db süllő vagy 4 db filé
•  1 dl fél száraz fehérbor (én Gutedel bort használtam)
• 
•  bors
•  3-4 evőkanál olívaolaj
•  friss zöld spárga
•  1 citrom

Elkészítés módja

1. Először megtisztítjuk a spárgát, a fás szárakat levágjuk, a többi értékes részt előkészítjük a sütéshez.

2. A süllőfiléket besózzuk, megborsozzuk és a 2-3 evőkanál olajban párolni kezdjük.

3. Úgy 5 perc párolás után (mérsékelt lángon) ráöntjük az 1 dl fehérbort és mellédobjuk a spárgát.

4. Fedő alatt puhára pároljuk.

5. Rizzsel vagy quinoával körítve tálaljuk.

A leírásban szereplő Süllő fehér borral és zöld spárgával recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Süllő fehér borral és zöld spárgával recept - 4 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #6357 2013. 06. 20. 15:06 Válasz

    Az egyik kedvencem a süllő vagy a fogas. Nagyon guszta:)

  2. spajzgirl
    spajzgirl #6340 2013. 06. 19. 12:06 Válasz

    Ilye nagy melegben könnyű étel, kiváncsian várom, hogy ízlett!

  3. KisPipi
    KisPipi #6336 2013. 06. 19. 09:57 Válasz

    Biztosan kipróbálom, annyira jól néz ki!!!!

  4. karperec
    karperec #6324 2013. 06. 18. 21:26 Válasz

    Egészséges gyors étel!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Süllő fehér borral és zöld spárgával recept - 4 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #6357 2013. 06. 20. 15:06 Válasz

    Az egyik kedvencem a süllő vagy a fogas. Nagyon guszta:)

  2. spajzgirl
    spajzgirl #6340 2013. 06. 19. 12:06 Válasz

    Ilye nagy melegben könnyű étel, kiváncsian várom, hogy ízlett!

  3. KisPipi
    KisPipi #6336 2013. 06. 19. 09:57 Válasz

    Biztosan kipróbálom, annyira jól néz ki!!!!

  4. karperec
    karperec #6324 2013. 06. 18. 21:26 Válasz

    Egészséges gyors étel!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.