Sóskafőzelék

Sóskafőzelék recept
Hozzávalók
•  5 dkg vaj
•  kevés só
•  sóska (friss vagy mirelit)
•  450 g tejföl
•  4 evőkanál liszt

Elkészítés módja

1. A sóskát megmostam, az ereket kiszabdaltam, majd felaprítottam.

2. Vajon megpároltam a sóskát, sót hintettem rá, felöntöttem vízzel a kívánt mennyiségre, a tejfölt és a lisztet összekevertem és behabartam.

3. Burgonyapürével és tojással tálaltam.

Én házilag eltett darált, fagyasztott sóskapürét használok általában. Most friss sóskából készült.

A leírásban szereplő Sóskafőzelék recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (főzelékek, sóskafőzelék) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Sóskafőzelék recept - 2 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #4191 2013. 04. 16. 18:21 Válasz

    Köszönöm szépen.

  2. Ágica
    Ágica #4152 2013. 04. 16. 06:32 Válasz

    Kislány korom óta nem ettem olyan finoman elkészített sóskát, mint amit a nagymamám készített nekem.Az ízét talán még most is érzem! :) A mai napig nagyon szeretem,és mégis ritkán készítem el :) Gusztusos a sóskád Editke!! :)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Sóskafőzelék recept - 2 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #4191 2013. 04. 16. 18:21 Válasz

    Köszönöm szépen.

  2. Ágica
    Ágica #4152 2013. 04. 16. 06:32 Válasz

    Kislány korom óta nem ettem olyan finoman elkészített sóskát, mint amit a nagymamám készített nekem.Az ízét talán még most is érzem! :) A mai napig nagyon szeretem,és mégis ritkán készítem el :) Gusztusos a sóskád Editke!! :)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.