Savanyú káposztás csirkecombok

Elkészítés módja
1. Egy tepsibe teszem a már megmosott, megtisztított, sózott és borsozott csirkecombokat.
2. Megszórom fűszerkeverékkel, zúzott fokhagymával és kb. fél deci vízzel felöntöm.
3. Fóliával lefedem és forró sütőben szép pirosra megsütöm.
4. Amikor félig megsült a hús, akkor a következő páccal bekenem, a fóliát visszarakom és tovább sütöm: Egy deci olajba teszek őrölt borsot, majoránnát, sót, őrölt pirospaprikát.
5. A rizst egy kevéske olajon kicsit megfuttatom, forróvízzel felöntöm, sózom és fedő alatt letakarva a sütőben megfőzöm.
6. Amikor elkészült a rizs, összekeverem a savanyú káposztával, majd egy sütőedénybe teszem.
7. A tetejét jól meglocsolom a tojásos tejföllel és a sütőben megsütöm.
8. Tálaláskor a káposztás rizst tányérra halmozom és a ropogósra sült csirkehúst mellé helyezem.
Nagyon jól néz ki!