Saslik csirkemellből

Elkészítés módja
1. A cukkinit, parasztkolbászt és a sonkahagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk.
2. A húst sózzuk, befűszerezzük és állni hagyjuk 15-20 percet.
3. A csirkemellet, parasztkolbászt, kolozsvári szalonnát és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk.
4. Az egészet megszórjuk szárnyas fűszerrel, olajozott sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük.
5. Adhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is.
6. Én főtt-sült burgonyát tettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Imádom!!! Mondjuk én a cukkinit és a paprikát nem szoktam, inkább sűrűbben a szalonnát, kolbászt, husit, kevéske krumplival, hagymakarikával, de ez is biztos finom!
GRATULÁLOK!!!
A saslik is jól néz ki, a fotó is szép!!!
Köszi!! Remélem már nem kell sokat várni és lehet jókat grillezni!! :)
Ez megint jóra sikerült. Mindjárt az jutott eszembe de jó lesz ilyet majd a szabadban elkészíteni. Gratula !