Hozzávalók
• 1 kg érett édes sárgadinnye
• 4 evőkanál nádcukor
• 2 dl krémtejszín
• 2 ml fehér rum
• 1 csomag vaníliás cukor
• késhegynyi őrölt csillagánizs
• pár levél citrombazsalikom
• natúr pisztácia
Elkészítés módja
1. A dinnyét hámozás után feldaraboljuk és botmixerrel pépesítjük.
2. Ezután a cukrot és az ízesítőket hozzátesszük és még egyszer turmixoljuk.
3. Végül belekeverjük a krémtejszínt és tálkákba töltjük, majd citromillatú bazsalikommal díszítjük és megszórjuk natúr tört pisztáciával.
Sárgadinnye krémleves recepthez fűződő történet, jótanács
Nyáron lehűtve frissítő leves,télen könnyű vitaminforrás lehet.
A leírásban szereplő Sárgadinnye krémleves recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (leves, sárgadinnye krémleves) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.
Ettől függetlenül a fotód jó!
Sajnos a képem nem a legjobb,dehát a fényviszonyok nem voltak kedvezőek!Elnézést kérek.
Nekem nagyon tetszik a levesed. De miért rózsaszín? Vagy csak a fotón az?