Sajtos, sonkás, medvehagymás göngyölt csirkemell

Elkészítés módja
1. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
2. A trappista sajtot lereszeljük, a medvehagymát apróra, a sonkát pedig kis kockára vágjuk.
3. A reszelt sajtot összekeverjük a sonkával, hagymával.
4. Ízesítjük sóval, őrölt borssal.
5. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk, és felgöngyöljük.
6. Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconbe burkolunk.
7. A "göngyölegeket" szorosan alufóliába csavarjuk, tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben kb. 20 percet sütjük, utána kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, amíg szép piros színt nem kap.
8. Párolt zöldséget készítünk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Ötletes és guszta, tolom is a kedvencekhez.:))