Sajtos-sonkás, göngyölt csirkemell sajtmártással

Elkészítés módja
1. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk szárnyas fűszerrel.
2. A trappista sajtot és a sonkát vékony szeletekre vágjuk.
3. A csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerkeverékkel megszórt alufóliára fektetjük.
4. A hússzeleteket betakarjuk a sonka, majd a sajtszeletekkel.
5. A csirkemelleket felgöngyöljük és szorosan az alufóliába csavarjuk, majd tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben, kb. 30-35 percet sütjük.
6. A mártáshoz vajas rántást készítünk.
7. Felengedjük a tejjel, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
8. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és állandó kevergetés mellett kiforraljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Megint egy jó kis recept:) Nagyon jól néz ki:)
Köszi szépen! :)
Szeretem az ízvilágot, amit alkotsz, bár rég szóltam hozzá, de sok recepted van a kedvenceim között! Ez is megy oda.
Nagyon finom ételeket készítesz,csak gratulálni tudok!