Sajtos almával töltött csirkemell

Elkészítés módja
1. Az almát meghámozom és apró, kb. 1 cm-es kockákra vágom.
2. A sajtot lereszelem, az almához keverem és szerecsendióval összekeverem.
3. A csirkemellet négy nagyobb szeletre vágom, kicsit kiklopfolom, sózom és a közepébe teszem a sajtos keveréket, végül hústűvel összetűzöm.
4. A megtöltött húsokat lisztbe, tojásba és morzsába forgatom.
5. Forró olajban szép pirosra kisütöm.
6. Sült burgonyával körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.