Sajtos, almás körtesaláta

Elkészítés módja
1. A körtéket meghámozzuk, félbevágva magházukat kimetsszük, majd a szintén kicsumázott almákkal (előtte ezeket is meghámozhatjuk) meg a sajttal együtt egycentis kockákra vágjuk. A főtt tojásokat csíkokra metéljük, amit úgy a legegyszerűbb, ha a tojásszeletelővel először karikákra szeljük, majd megfordítjuk, és még egyszer fölvágjuk.
2. A majonézt a tejföllel simára keverjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, megsózzuk, megborsozzuk, a porcukorral és a mustárral ízesítjük. Az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.