Sajtkrémmel töltött uborka

Elkészítés módja
1. Az uborkát megmossuk, leszárogatjuk, majd a héjából egy úgynevezett dresszírkéssel vékony csíkokat húzunk le, ahogy a képen látható. Ezután az uborkát kb. 5 centis darabokra vágjuk, belsejüket karalábévájóval kikaparjuk.
2. A krémhez a krémtúrót a vajjal simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával meg a fölaprított kaporral fűszerezzük.
3. A krémet az uborkák üregébe töltjük, durvára vágott pisztáciával megszórjuk, végül metélőhagymával díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.