Rozmaringos, fokhagymás szelet

Elkészítés módja
1. Az olajat felhevítem, közben a húsokat felszeletelem és kicsit kiklopfolom, majd sózom, borsozom és vékonyan lisztbe forgatom.
2. A forró olajban mindkét oldalát megpirítom, hozzáadom a karikára szelt vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát és a rozmaringleveleket.
3. Csipet köménnyel meghintem, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és puhára főzöm a hússzeleteket.
4. Főtt burgonyával és a hús bőséges finom szaftjával tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.