Reformos gyümölcsös muffin

Elkészítés módja
1. A Graham-lisztet a búzakorpával és a sütőporral összeforgatjuk. A tojásokat a barna cukorral habosra keverjük, ez elektromos habverővel 3 perc. A puha (szobahőmérsékletű)
vajat is hozzáadva tovább habosítjuk. Ezután kerül bele a tej, a pépesített banán, a héjastól lereszelt alma, az aszalt áfonya, a durvára vágott dió és a napraforgómag.2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit kikenjük vagy papírkosárkákkal kibéleljük. A masszával háromnegyedükig töltjük.
3. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 160 ºC) kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 15 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk, hogy teljesen kihűljenek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.