Rakott karfiol ínyenc módra

Elkészítés módja
1. A tésztát sós vízben megfőzzük.
2. A vajat felmelegítjük, a lisztet belekeverjük, majd lehúzzuk a tűzről és lassan beleöntjük a tejet és addig felforraljuk amíg el nem kezd sűrűsödni (besamel mártás).
3. A hagymát kevés olajon megdinszteljük és belekeverjük a mártásba.
4. A karfiolt megfőzzük.
5. Az egészet óvatosan összekeverjük a fűszerekkel és a mustárral és kiolajozott hőálló edénybe tesszük. A bacont, a sonkát és a petrezselymet felaprítjuk és a tetejére halmozzuk.
6. Megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokon, 20 perc alatt megsütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.