Puncsos mézes

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóiból 2 db 20 x 30 cm-es lapot sütünk.
2. A krémet elkészítjük, míg hűl a tészta.
3. A tejet a pudinggal, fele cukorral sűrűre főzzük, a másik felét a vajjal habosra keverjük és ha a puding kihűlt, a két elegyet a rum hozzáadásával krémes állagúvá keverjük.
4. A tésztára kenjük a fele krémet, a babapiskótákat egyenként belemártogatjuk a kávé-rum keverékébe és sorban rárakjuk a krémre.
5. A tetejére a krém másik felét kenjük, majd ráhelyezzük a második piskótalapot.
6. Lenyomjuk és hűtőbe tesszük, amíg a mázat kikeverjük.
7. A cukrot a színezékkel és a citromlével jól összekeverjük és végül hozzáadjuk az olvasztott vajat.
8. Kivesszük a hűtőből a sütit és ráöntjük a mázat, majd kenőkéssel eligazítjuk.
9. Hamar megköt, ezért gyorsan kell dolgozni vele.
10. Hűtőben tartjuk tálalásig, 2 óra múlva fogyasztható.
Köszönöm,már régen nem csináltam,most halásztam elő a receptjét.
Nagyon szép süti.
Ehhez hasonlót már készítettem én is.
Gratulálok Zsuzsa.