Pikáns körtesaláta
Elkészítés módja
1. A gyümölcsöt meghámozzuk és nyolcfelé, cikkekre vágjuk. Magházát kivájjuk, majd a körtét cukros vízben 3-4 percig főzzük, leszűrjük és hűlni hagyjuk.
2. A zellert meghámozzuk, a füstölt sonkával meg a kicsumázott paprikával együtt gyufaszálnyi csíkokra metéljük, a citromlével megöntözzük. A körtével és a durvára vágott mogyoróval összekeverjük.
3. A majonézt a tejszínnel hígítjuk, a mustárral ízesítjük, a pirospaprikával fűszerezzük, megsózzuk, a finomra vágott zellerzöldet hozzáadjuk, végül az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.