Paradicsommal, kecskesajttal sült csirkemell

Elkészítés módja
1. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. A hússzeleteket kevés vajon elősütjük, éppen csak fehéredésig.
2. A paradicsomokat és a kecskesajtot fél centi vastag szeletekre vágjuk.
2. A csirkemelleket tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé. Mindegyikre teszünk 3-4 szelet paradicsomot, majd 2-2 szelet kecskesajttal betakarjuk.
3. Sütőben 160 fokon, kb.15-20 perc alatt készre sütjük. Köretnek rizst vagy friss salátát készítünk hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.