Panda maci sütemény

Elkészítés módja
1. A tojásokat szétválasztjuk.
2. A kókuszos tésztához a fehérjét keményre verjük a cukorral, majd belekeverjük a kókuszreszeléket.
3. A kakaós tésztához a tojássárgáját felhabosítjuk a tejföllel, a cukorral, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport.
4. Kettévesszük a kakaós masszát.
5. Az egyik felét tepsibe simítjuk, majd arányos távolságra egy kanállal, kókuszos tésztapöttyöket teszünk rá.
6. A tetejét befedjük a maradék kakaós masszával úgy, hogy a hézagokat is kitöltse, majd előmelegített sütőben, 180 C -on tűpróbáig sütjük.
7. Míg sül elkészítjük a krémet.
8. A tojássárgáját a cukorral, a liszttel, a tejjel, a vaníliás cukorral csomómentesre keverjük, sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
9. Ezután belekeverjük a margarint.
10. Amikor a tészta megsült, keresztben kettévágjuk, majd megkenjük a krém kétharmadával.
11. Ráillesztjük a tészta másik felét, rákenjük a megmaradt krémet, és végül megszórjuk kakaóporral.
12. A cukorból köröket szórunk a kakaó tetejére.
13. Nagyon finom, mutatós sütemény.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.