Ostyaszalámi

Elkészítés módja
1. Az ostyalapokat nedves asztalterítők közé teszem és annyira puhítóm meg, hogy feltudjam tekerni.
2. A margarint a cukorral és a tojásokkal jól kikeverem, hozzáadom a kakaóport és az egészet felfőzöm.
3. Ekkor belekeverem a durvára vágott diót, a mazsolát, a rumaromát és a darált kekszet.
4. A masszát öt felé osztom és az öt ostyalapra egyenletes rákenem, végül szorosan feltekerem mind a bejglit.
5. A rudakat egyenként fóliába csomagolom és hűtőbe teszem.
6. Nagyon kiadós, sokáig elálló süti, ami le is fagyasztható.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.