Oreo kekszes, fehér csokoládés-mascarponés krémes

Elkészítés módja
1. A tojásokat ketté választjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és az étolajat, végül a sütőporral, kakaóval elkevert lisztet.
2. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, a kakaós masszát beleöntjük, elsimítjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. Miután megsült a sütőpapírt lehúzzuk róla és hagyjuk kihűlni.
3. A másik piskótával is így járunk el. Lehet egyben is sütni a két lapot, de akkor ketté kell vágjuk.
4. A pudingport a cukorral, tejjel csomómentesre keverjük, felfőzzük, majd kihűtjük.
5. A tejszínt kemény habbá verjük, összekeverjük a mascarponéval, majd a kihűlt pudinggal kihabosítjuk és egy keveset félreteszünk belőle a díszítéshez. A kekszeket aprító gépben összetörjük és a krémhez keverjük.
6. Az egyik tésztalapot tálcára helyezzük, rákenjük a krémet, majd befedjük a másik lappal. (A tetejére mindig az alsó felét teszem, mert annak simább a felülete.)
7. A csokoládét a vajjal, étolajjal mikróban felolvasztjuk, majd simára keverjük. A sütemény tetejére rácsurgatjuk, elsimítjuk és egy kicsit megrázogatjuk a tálcát, hogy mindenhol szép egyenletes legyen a bevonat. Hagyjuk megdermedni.
8. Forró vízbe mártott késsel bejelöljük a szeleteket és hűtőbe tesszük bő egy órára. Az idő elteltével a jelölések mentén könnyedén felszeleteljük a süteményt, majd a félretett fehér krémből kis habrózsákat nyomunk mindegyik szelet közepére.
és még szuper is néz ki!
Nagyon érdekes, fantáziadús recept!Köszönöm!