Nyerscékla-saláta

Elkészítés módja
1. A nyers céklát meghámozzuk, majd a megtisztított hagymával és tormával együtt finomra reszeljük.
2. Az almaecettel, a mézzel, a mustármaggal meg a szegfűborssal fűszerezve szorosan befőttesüvegbe töltjük és hűtőszekrényben 2-3 napig érleljük.
3. Tálaláskor a salátához ugyanannyi reszelt almát keverünk, mint amennyi a cékla mennyisége. Ha szükséges, megsózzuk és citromlével ízesítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.