Natúr sajtsaláta
Elkészítés módja
1. A háromféle sajtot egycentis kockákra vagy vékony csíkokra vágjuk, ahogyan a megtisztított retket és a kicsumázott almát is. A salátából – miután megmostuk – néhány szép levelet félreteszünk a tálaláshoz, a többit vékony csíkokra metéljük.
2. A diót durvára vágjuk, az előzőekkel összekeverjük, végül a citromlével, az olajjal meg a fölaprított petrezselyemmel ízesítjük. A félretett salátalevelekre halmozva tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.