Natúr sajtsaláta

Natúr sajtsaláta recept
Hozzávalók
•  15-15 dkg trappista óvári és sonkasajt
•  1 csomó hónapos (piros) retek
•  2 közepes alma
•  1 kis fej saláta
•  4-5 dkg dióbél
•  5-5 evőkanál citromlé és olaj
•  1 kis csokor petrezselyem

Elkészítés módja

1. A háromféle sajtot egycentis kockákra vagy vékony csíkokra vágjuk, ahogyan a megtisztított retket és a kicsumázott almát is. A salátából – miután megmostuk – néhány szép levelet félreteszünk a tálaláshoz, a többit vékony csíkokra metéljük.

2. A diót durvára vágjuk, az előzőekkel összekeverjük, végül a citromlével, az olajjal meg a fölaprított petrezselyemmel ízesítjük. A félretett salátalevelekre halmozva tálaljuk.

A leírásban szereplő Natúr sajtsaláta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (saláták) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.