Narancsos, töltött keksz

Elkészítés módja
1. A narancsot csapvíz alatt jól megmossuk, átsikáljuk.
2. A vajat a porcukorral elektromos keverőgép segítségével habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt narancs héját és kifacsart levét.
3. Jól kiverjük, majd hozzáadjuk a sót és a sütőporral elkevert lisztet.
4. Egy éjszakára folpackba csomagolva hűtőbe tesszük dermedni.
5. 3-4 sütőlapot kibélelünk szilikonos sütőpapírral.
6. A tésztát lisztezett munkalapon 3 mm vastagságúra kinyújtjuk és tetszőleges formákkal kiszúrjuk.
7. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.
8. Amikor kihűltek, 1-1 darabot összeragasztunk lekvárral és vastagon meghintjük vaníliás porcukorral.
Rendben, nekem így is tetszik, egyszerűen eszembe jutott róla a dió. Ha nem jó egy recept, nem jut eszembe róla semmi.
Igazán nem gondoltam rá,hogy diót is tegyek a tésztájába kedves t.variam.
Van sok beküldött linzerem ,amiben dió is van.
Ez a sütemény így az eredeti.
Ebbe a tésztába nagyon menne egy kis dió, nem gondolod?