Mustáros-fokhagymás, grillezett sertéstarja

Elkészítés módja
1. A fokhagymát apróra vágjuk, vagy lereszeljük.
2. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk.
3. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel, fokhagymával és megkenjük mustárral.
4. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára.
5. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk.
6. A húst grillen, vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük.
7. Párolt rizst és párolt zöldséget készítünk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.